Hevosemme on jaettu eri sivuille selkiyttämään hevoslistausta. Kaikki Viisikon hevoset ovat jalostuskäytössä orien täytettyä kolme vuotta ja tammojen täytettyä neljä vuotta. Saatuaan muutaman jälkeläisen ja saavutettuaan laatuarvosteluvalmiuden niiden jalostuskäyttöä aletaan rajoittaa ja mikäli sivuilla on maininta "Ei ole tarjolla jalostukseen", se tarkoittaa, että kyseinen hevonen on jo jälkeläisensä tehnyt, eikä niitä tule enää enempää.

Jokainen tallissa asuva hevonen on kilpakäyttöä ajatellen ostettu tai teetetty, joten kaikilla on tarkoitus kilpailla hevosen painotuslajeissa täydet sijoitukset ja myöhemmin suunnata laatuarvosteluihin. Joidenkin hevosten kanssa tahti on kovempi kun taas toiset hevoset pääsevät laatuarvosteluihin hieman hitaammin.

Mikäli olet kiinnostunut tilausvarsasta, orilainasta tai tamman liisaamisesta älä pelkää ottaa yhteyttä! Pyrin pitämään sekä kasvattilistan että hevosten sivut ajantasalla jälkeläisten osalta, jotta päällekäisyyksiä ei sattuisi, joten jos olet kiinnostunut varsasta, voit ehdottaa itsekin yhdistelmää. Tarkemmat tiedot löytyvät kasvatussivulta.

02.01.2024 hevosten lukumäärä on 83 (suomenhevosia 54, suomalaisia puoliverisiä 18). Eri rotuja on edustettuna 8.

Suomenhevosorit

Suomenhevostammat

Muut rodut

Muistoissa & myydyt